Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Aangezien we een vuurwerk winkel zijn en hier andere regels voor gelden als voor een ‘normale’ webshop zijn onze terugbetaal en retourneringsbeleid wat anders als anders. Wij verkopen vuurwerk maar vuurwerk mag niet verzonden worden en mag enkel op de laatste 3 dagen van het jaar afgehaald worden.

Bestellingen gedaan op onze webshop zullen daarom ook niet bezorgd worden.
Bij een vuurwerk bestelling zal een dag een een tijdvak geselecteerd worden om aan te geven wanneer u uw bestelde vuurwerk kunt afhalen. Tijdens het afhalen wordt uw bestelling samen met een van onze medewerkers gecontroleerd. Na akkoord krijgt u uw bestelling mee. Eenmaal gecontroleerd en uw akkoord gegeven dan kan het vuurwerk niet meer geruild worden!

Vuurwerkbonnen

Vuurwerkbonnen zijn enkel te verkrijgen in onze webshop. De vuurwerkbonnen zijn verkrijgbaar in €10, €25 en €100.
Bij aankoop van een vuurwerkbon wordt er extra tegoed aan de bon toegevoegd. Het extra tegoed dat aan de bon wordt toegevoegd is afhankelijk van de maand dat de vuurwerkbon gekocht is.

Maand Extra vuurwerktegoed
September 30%
Oktober 25%
November 20%
December* 15% *De vuurwerkbon kan tot 15 December gekocht worden

In het geval dat er door corona geen vuurwerk verkocht mag worden in dit jaar zal de vuurwerkbon incl extra vuurwerktegoed overgemaakt worden naar de koper van de bon. Het tegoed zal binnen 5 werkdagen overgemaakt worden.

De tegoedbonnen zijn in onze vuurwerkwinkel te gebruiken om uw vuurwerk mee te kopen.
De tegoedbonnen zijn niet in te wisselen voor contanten en overgebleven tegoeden kunnen niet uitbetaald worden en kunnen niet meegenomen worden naar het volgende jaar. Ze dienen dus compleet gebruikt te worden.

Hulp nodig?

Contact us at info@dekanonslag.nl for questions related to refunds and returns.