Datum webshop weer open bekend

2020 was in alle opzichten een jaar om snel te vergeten. Daar kwam als klap op de vuurpijl nog eens bij dat we op het aller aller aller laatste moment te horen kregen dat we geen vuurwerk mochten gaan verkopen.

Snel vergeten de schouders eronder en weer door! We zijn momenteel al begonnen met de voorbereidingen voor het komende seizoen! Dit jaar gaan we het groter als ooit te voren aanpakken! Het verloren jaar heeft ons enkel maar meer energie gegeven! Ook wij hebben de volle parkeerplaatsen en de hectiek van de afhaal dagen gemist.

We hebben tijd zat en zitten al achter de tekentafel om het groter en beter als ooit aan te pakken!

We hebben voor het vuurwerkseizoen 2021/2022 besloten de Webshop op 01-10-2021 open te stellen en onze grootste showroom tot nu toe te openen op 01-11-2021!

We zijn nu al bezig met het assortiment. En geloof ons deze wordt echt DIK!!

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.