Kom in actie voor Blijdorp!

Iedereeen heeft het moeilijk, zo ook de dierentuinen. We mogen het toch niet laten gebeuren dat Bokito geen bananan meer krijgt? Of dat Blijdorp haar Leeuwen moet verkopen? Of dat het Oceanium geen haaien meer heeft? Laat de dieren hier niet de dupe worden van alle Corona maatregelen!

Wij van De Kanonslag Vuurwerk doen er alles aan om ons steentje bij te dragen om Blijdorp een handje te helpen jij toch ook?

KLIK HIER OM TE DONEREN!

Wat fijn dat u Diergaarde Blijdorp wilt steunen met een eenmalige gift! Met uw gift kunt u bijdragen aan het welzijn van onze dieren en aan natuurbeschermingsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving.

Groot of klein, elk bedrag is welkom. Overweegt u om een eenmalige grotere gift met een goede bestemming te geven? Dit kan vanaf een bedrag van  € 1.000. Natasja Schipper helpt u graag verder. U kunt haar bereiken op 010 4431453 of via mail.

Direct doneren?
Doneer via onze speciale donatie pagina, gemakkelijk via iDeal of Credit Card. 

Liever zelf overmaken? Dat kan ook, via rekeningnummer NL30RABO0356316890 t.n.v Stichting Koninklijke Rotterdamse Diergaarde o.v.v. Gift

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.