Gym&Gin op en top genot!

Gym & Gin ligt een beetje afgelegen tussen verschillende sportvelden en het Brainpark in Rotterdam-Oost. In de naam schuilt een boodschap. Gym & Gin gaat over BALANCE; evenwicht in verfijnd eten, evenwicht in een gezonde lifestyle zonder het genieten te vergeten. Een plek waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren. Geen eiwitshakes, maar tonijn met softshellcrab, verse dim sum, sushibowl met rauwe zalm. Wat er ook uit de keuken komt; alles draait om kwaliteit en eerlijke producten. 

We zijn dan ook heel trots op de de bekroning van Michelin met een Bib Gourmand; deze bekroning wordt toegekend aan restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en kwaliteitskeuken. We hebben daarom een 3 gangen lunch- of diner-menu voor € 36,50

Naast vaste activiteiten zoals de Teapot-cocktail met bijpassende hapjes | ‘Thirsty Thursday’ ; bepaalde Gin-Tonics voor € 9,- | ‘G&G loves music’ : op vrijdag- en zaterdag- avond is er 1 van onze huis-DJ’s die op de achtergrond tijdens het diner gezellige muziek draait met vinyl (we horen het natuurlijk graag als u liever op een rustiger plekje zit; dan kunnen we u wellicht in de Jachtkamer plaatsen). | organiseren we af en toe een BBQ, een cocktailmiddag, een brunch, enz.

Beste gasten van Gym&Gin,

Helaas mogen wij u niet meer in ons restaurant ontvangen. Vanaf heden zullen wij daarom take away en delivery gaan verzorgen.Voor bestellingen kunt u contact opnemen met 0624162231 of 0102104510.Wij ontvangen graag uw bestelling en hopen u binnenkort weer in ons restaurant te mogen ontvangen.

Adres

Kralingseweg 224
3062 CG Rotterdam
010 2104510
info@gymandgin.nl 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *