Ouderwets gezellig op de Peppelweg!

Het “lekkere” van TOEN met het “stoere”
en vernieuwende van Nu!

PEPPEL is niet alleen een plek om lekker te eten, maar ook een plek om elkaar te ontmoeten. Gezellig samen aan tafel of gewoon ouderwets aan de bar. In de afgelopen maanden hebben wij het pand helemaal afgebroken en weer opgebouwd tot een compleet nieuwe zaak. Hierdoor hebben wij onze eigen warme en laagdrempelige sfeer kunnen creëren. 

Het interieur bestaat uit een combinatie van het huiselijke van vroeger met het stoere en vernieuwende van nu. In de winter is PEPPEL een knusse zaak en in de zomer beschikken wij over een terras van 300 vierkante meter. 

Peppel serveert ontbijt, lunch, diner en een borrel voor later op de avond.

 

 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *