De oplossing?

31 december nadert en dus rakelt de discussie weer op. Voor en tegenstander van vuurwerk gaan steeds meer de discussie met elkaar aan.
Maar de grote vraag blijft, zou een compleet verbod op vuurwerk de problemen uit de wereld helpen?
Voorstanders van vuurwerk zeggen dat dit de problemen alleen maar zou vergroten, omdat de meeste en de ernstigste ongelukken gebeuren door illegaal vuurwerk. Door een compleet verbod op legaal vuurwerk zal de verkoop van illegaal vuurwerk alleen maar toenemen en zo ook de problemen.
De tussenoplossing die nu genoemd wordt door knalvuurwerk en vuurpijlen in de ban te doen lijkt op het zelfde resulaat de eindigen. Ook dan zullen de problemen alleen maar toenemen omdat er meer illegaal knalvuurwerk en vuurpijlen gekocht gaan worden.
later meer.

About the author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.